DR2 DEGRIPPANT HP ECHAPPEMENT- odvijač >>> varnostni list
Visoko zmogljiv katalizator, ki prodira v mehanizem odstranjuje in maže. Zaradi svoje aktivne dezoksidacijske formulacije in tehnologije GDA® je HP-jev razpršilec zelo prodoren in sprošča celo popolnoma zalepljene mehanizme. LASTNOSTI: Mazanje in sproščanje vseh mehanizmov. Omogoča demontažo in ponovno uporabo močno oksidiranih elementov. Avtomobilska, gradbena in industrijska področja. PREDNOSTI: je močno mazivo proti zagrabitvi in deluje kot redukcijsko sredstvo oksidov. S svojo modificirano silikonsko formulacijo je razpršilo izpušnih glušnikov zelo prodorno in sprošča tudi najbolj zaprte mehanizme. Visoko učinkovite in vodoodbojne lastnosti, ki jih prinašajo modificirani silikoni, ščitijo kovinske dele pred prihodnjim zasegom. Lažje obdelava so strojne operacije (vrezovanje, vrezovanje navojev) na kosih. KAKO UPORABITI: Pred uporabo dobro pretresite. Razpršite zasečene mehanizme in pustite 15 minut ali več, preden se sprosti. PREVIDNOSTNI UKREPI ZA UPORABO: V normalnih pogojih uporabe razpršilo ne predstavlja nobenega tveganja za toksičnost ne potrebuje več previdnostnih ukrepov kot splošni previdnostni ukrepi za industrijska maziva in razpršila (glej opozorila na embalaži pred uporabo).
Vsebina spreja: 400 ml
art.:405012
Cena z ddv: 9,76 eur

EGR Turbo & intake cleaner – čistilo EGR ventilov >>> varnostni list
Čistilni sprej – Omogoča notranje čiščenje zgorevalnih komor in vezja za dovod goriva in zraka (ventil EGR) – uporablja ga samo usposobljeno osebje. Raztopi gumi, lak, saje, depozite in vlago. Priporočljivo za dizelska vozila. Združljiv z DCP in katalizatorji. Samo za profesionalno uporabo.
Pozor: za uporabo upoštevajte navodilo vzdrževanje vozila, odvisno od tipa motorja, ki ga želite očistiti. Izvedite operacijo na prostem.
Vsebina spreja 400 ml
art.:401012
Cena z ddv:18,30