LG Hyc- letno čistilo vetrobranskega stekla >>> varnostni list
Čisti popolnoma. Visoko koncentrirano čistilo za vetrobranska stekla za poletne in tropske države. Pusti vetrobransko steklo brez sledov. Odpravi “masten” film. Parfumirana formula za prijetno vzdušje v kabini.
Doziranje: 10 ml za 1 l vode. 250 ml steklenička omogoča pripravo 25 l letnega čistila za čiščenje vetrobranskega stekla.
Vsebina: 250 ml
art.: MT061
Cena z ddv: 7,93 eur

GRAF CLEAN, čistilo v spreju >>> varnostni list
Visoko učinkovita formulacija za čiščenje oznak, grafitov in lepil (marker, barva, črnilo, lepila, smole …) na betonu, lesu, keramiki, barvi, plastiki. Ne poškoduje večine materialov in elementov. Učinkovito odstranjuje drevesno smolo na vozilu. Pred uporabo pretresite; razpršite približno 30 cm površine, ki jih želite očistiti. Pustite nekaj minut. Obrišite s krpo in ga po potrebi sperite. Izvedite previdnostni predhodni preskus.
Vsebina spreja: 400ml
art.: 427012
Cena z ddv: 13,00 eur

MOUSSE Nettoyante HP- čistilna pena notranjost vozila >>> varnostni list
Čistilna pena visoke učinkovitosti, biološko razgradljiva, neagresivna za površine (barve, laki itd.), netoksične in zelo učinkovit. Splošno čiščenje vseh površin: plastika (prozorna) ali ne, barvane površine, računalniška oprema, armaturne plošče, PVC ali aluminijasti okenski okvirji, očala.
Navodila za uporabo: Na površine nanesite tanek sloj očistiti. Pustite nekaj trenutkov, nato pa obrišite s krpo. Ne nanašajte neposredno na strojno opremo z elektronskimi ali električnimi napravami sestavni deli so vklopljeni, vendar brizgnite na krpo in uporabite krpo za čiščenje predmetov.
art.421012
Cena z ddv: 7,00 eur

SavonMain – čistilna pasta rok, art: MT240
Odpravlja vse ekstremne umazanije. Idealno za garažno, avtomobilsko ali industrijsko okolje. (maščobe, olja, maziva, saje, kovinski prah, blato, katran, črnilo). Nekaj paste dajte v suhe roke in ga nanesite v krožnem gibanju. Dodajte malo vode in še naprej krožno drgnite roke. Pustite izdelek stati (največ 30 s). Previdno sperite.
Vsebina plastenke: 3L art: MT240 cena z ddv: 18,30 eur

Dozirna plastična pumpica za 3L plastenko art: MTA302
cena z ddv: 15,86 eur

POLISH PLASTIQUE – sprej za plastiko notranjost vozila >>> varnostni list
Formulacija brez silikonov, antistatičnih, proti madežem in proti UV.
Vzdržuje, ščiti in obnavlja plastične površine (tudi pobarvane ali lakirane), skai in usnja.
Trajno vzdržuje naravno barvo in pušča vodoodporen, nemasten, nelepljiv zaščitni film.
art.: 420012
Cena z ddv: 5,49 eur

Brillantant Pneumatique, premaz za gumo >>> varnostni list
Sredstvo za čiščenje, nego in zaščito gumijastih površin, predvsem avtomobilskih pnevmatik, (mazanje tesnilne gume pri vratih priporočamo v zimskem času da ne zamrze po pranju vozila) . Hitro sušenje, ne pušča madežev po karoseriji vozila, antistatičen učinek- se ne prijemlje prah. Odličen efekt in dolgo obstojnost. Po večkratni uporabi se naredi sloj, ki gumo ščiti pred mrazom, vročino, poroznostjo in s tem podaljšuje življensko dobo materiala.
Uporaba: Nanašamo ga s čopicem, gobico ali razpršilcem. Z vodo se ne meša – nanaša se koncentrat.
Vsebina: 5L
art.:875005
Cena z ddv: 35,38 eur