Avto klima

TC clim – čistilo uparjalnika in prezračevalnih kanalov
TC Clim je čistilo za čiščenje klim v vozilu (uparjalnik, prezračevalnih kanalov), LASTNOSTI: Čisti vse klimatske naprave, odstranjuje smrad (avtomobile, avtodomi, tovorna vozila …). KAKO UPORABITI: Odprite pokrov kabinskega filtra. Odstranite kabinski filter. Vklopite hladni položaj in polno prezračevanje. Pritrdite cevko razprševanja na aerosol. Razpršite v vhod zraka s kratkim pršenjem (5 sekund). Zaustavite prezračevanje in pustite stati 10 minut. Medtem razpršite še preostalo čistilo na vsak izhod prezračevanja. Znova zaženite prezračevanje za 10 min in zamenjajte nov filter za učinkovito zaščito pred rastjo bakterij.
En razpršilec je priporočljiv za obdelavo klimatskega sistema enega vozila.
Vsebina spreja: 125 ml – priložena cevka za razprševanje
Varnostni list >>>
art.: MT050
Cena z ddv: 15,00 eur

TPH Air fresh
ČISTILEC ZRAKA in OSVEŽITEV KABINe – ENIM SPREJOM.
Drobna prašitev aktivnih sestavin TPH omogoča hitro in učinkovito osvežitev notranjosti vozila brez razstavljanja. Uniči slab vonj in v avtomobilu pusti prijeten vonj. Vozilo bo lepo parfumirano več tednov. Zdravljenje je končano v manj kot 10 minutah. Lahko se uporablja na avtomobilih, avtobusih, avtodomih, prikolicah, čolnih, tovornjakih in kabin vozil. Aerosol je primeren za obdelavo notranjosti avtomobila.
KAKO UPORABLJATI >>> povezava
Očistite notranjost vozila. Zaženite motor in zaženite klimatsko napravo v hladnem in cirkulacijskem načinu z največjo nastavitvijo hitrost ventilatorja. Preverite, ali so reže prezračevanja ventilacije odprta in okna zaprta. Sopotnikov sedež namestite čim bolj nazaj. Difuzor pritisni, dokler ne klikne nato Sprej položite na tla avtomobila na sovoznikovi strani med sedežem in armaturno ploščo. Zapustite vozilo in zaprite vsa vrata in ga pustite tako, da se sprazne (3 do 4 min). Pred odpiranjem in prezračevanjem avtomobila počakajte 10 minut.
Za prijetno in zdravo notranjost priporočamo takšno zdravljenje vsakih 6 mesecev.
Vsebina spreja: 125 ml
Varnostni list >>>
art.: MT051
Cena z ddv: 10,98 eur